In Op de Kamp bruist het weer van leven en kleur tijdens de jaarlijkse Paasmarkt, een ware viering van gezelligheid en gemeenschap voor jong en oud.

De parkeerplaats aan de Doprstraat is gevuld met kraampjes die pronken met handgemaakte ambachten, lekkernijen en unieke vondsten, terwijl de winkels hun deuren wijd openzetten voor degenen die op zoek zijn naar het perfecte Paascadeau of gewoon een beetje retailtherapie nodig hebben.

Maar de Paasmarkt is meer dan alleen maar winkelen; het is een festijn van activiteiten en entertainment voor het hele gezin. Kinderen dartelen vrolijk rond, enthousiast op zoek naar de verstopte eieren die de ondeugende Paashaas achterliet. Ouders lachen en genieten van de sfeer terwijl ze genieten van een heerlijk kopje koffie of een smakelijke hapje in een van de horecazaken.

En alsof dat nog niet genoeg is, wordt dit jaar een uniek evenement toegevoegd aan het programma: het Open NK Slowbiking! Doe gratis mee aan deze ludieke wedstrijd waarbij het draait om wie het langzaamst kan fietsen zonder te vallen. Een hilarische uitdaging die gegarandeerd voor veel lachsalvo’s zal zorgen en waarbij zelfs deelnemers met twee linkerbenen kans maken op de titel van Slowbike-kampioen.

Dus kom gezellig langs op de Paasmarkt in Op de Kamp, waar de vreugde van het seizoen wordt gevierd en waar plezier en verbondenheid hand in hand gaan.