Schoonenberg HoorSupport ®
Nergens word je zo goed geholpen bij het kiezen van een hooroplossing als bij Schoonenberg. We helpen je met het kiezen en het wennen aan de nieuwste hoortoestellen die het beste passen bij jouw persoonlijke situatie. Wij hebben het meest uitgebreide assortiment van Nederland, we bieden je de keuze uit minimaal 3 hoortoestellen om uit te proberen én we geven een niet tevreden geld terug garantie.

Contact:
T. 045 – 533 08 74 www.schoonenberg.nl

 

Openingstijden:
Maandag tot en met vrijdag van 09u00-17u30.
Zaterdag en zondag gesloten.  

Wat doet een audicien?
Het gehoor zit verbazingwekkend ingenieus in elkaar. Elke hooroplossing vraagt om maatwerk. Daarom verdiepen we ons als eerste in jouw persoonlijke situatie, jouw activiteiten en jouw wensen. Ook willen we weten aan welke verwachtingen jouw hoortoestel moet voldoen. Wat zou je willen bereiken? Samen bespreken we of deze ‘hoordoelen’ ook echt bereikt kunnen worden met jouw gehoorverlies. We testen je gehoor en selecteren 3 hoortoestellen die het beste aansluiten bij jouw wensen, behoeften en gehoorverlies. We leggen de eigenschappen en de voordelen van de verschillende toestellen uit en geven je duidelijke uitleg over de prijzen.

Vrijblijvende hoortest
We verwelkomen je graag voor een vrijblijvende hoortest in een van onze winkels. Binnen een kwartier wordt je gehoor uitvoerig getest door gecertificeerde professionals, zodat we je kunnen helpen met een op maat gemaakte hooroplossing. Je kunt rekenen op de persoonlijke aandacht van ervaren vakmensen die beschikken over de kennis van de laatste technieken en ontwikkelingen.